konversation mellan mina kollektivkamrater

Kocken: "Vi kanske skulle röka fredspipan?"
Brevbäraren: "Är den schyst?"
Kocken: "Nej."

Helgen

I fredags gick jag ut med jobbet för lite gratis bowling, karaoke och öl. Jag lyckades vinna bowlingen (spöade även chefen) och vann därmed ett VIP-pass till en fotbollsmatch på ullevi. Man får tydligen mat, alkohol och schysta platser. Inte för att sport är min stora grej, men vafan, kan bli kul. Efter det drog jag för att träffa Nicklas på Kings Head. På vägen lyckades jag tappa mobilen mitt i vägen varpå två bilar kör över den. Får jag väl köpa en ny jävla mobil, tänkte jag, men som tur var höll mobilen! Ytterdisplayen är paj, men den inre fungerar bra.
Efter jobbet i lördags drog jag på bio med Gustav och Micke. Vi såg "Alice in wonderland" av Tim Burton. Skitfilm. En klar besvikelse. Jag hade höga förväntningar då Tim Burton ligger bakom filmen, men det märks att Disney har haft för mycket att säga till om. All surrealism är som bortblåst och man får känslan av att det är en mesig Harry Potter-film som visas. Schyst med 3D dock. Idag har jag jobbat och nu tänker jag bara slappa.
Framförde "kungens man" av Björn Afzelius på karaoken. Hoppas att jag inte fördärvat den annars mycket vackra låt.

kkk

Under rasten satt jag och informerade mina kollegor om Ku Klux Klan. Det är inte många av dem som faktiskt känner till hur pass aktiv denna extrema rörelse är. Skrämmande men spännande. Tror dock inte att det är mer än en kollega som faktiskt tycker det är intressant.

framtid

Just nu sitter jag på jobbet och känner att det inte finns någon framtid för mig. Det är svårt att hålla modet uppe när man ständigt känner sig som en bedragare. Sitter och funderar över framtiden och har inte helt koll på vilket program jag vill läsa på Universitetet. Tänker därför ta kontakt med en studievägledare för hjälp. Nästa höst bli jag med stor sannolikhet kvar i Göteborg. Åtminstone om jag hittar ett någorlunda bra jobb. Känns bra att ha så många vänner här. Utan er hade jag flyttat utomlands och aldrig kommit hem. Om livet känns kuken får man ignorera allt ett tag. Ljuga för sig själv. Säga att allt blir bra.....

RSS 2.0